Mobiele trouwlocatie: vier jouw droombruiloft waar je maar wilt!

Hoe geweldig zou het zijn als je overal kunt trouwen waar je wilt? Zonder dat je aan een locatie gebonden zit! Stel je voor dat je heel 'free spirit' met een vouwwagen ergens naar toe kunt rijden en daar je wedding camp opslaat? In een bos, op het strand of bovenop het gebouw van een hotel. Dat klinkt toch amazeballs? ... Lees verder

Een unieke locatie op wielen voor een mooi afscheid

Tegenwoordig ben je veel vrijer in de keuze voor de uitvaartlocatie; buiten op de hei, aan het strand, midden in de bossen of op een specifieke plek waar je mooie herinneringen aan hebt. Dat klinkt natuurlijk heel erg mooi, maar het enige ‘probleempje' waar je tegenaan kan lopen is dat er vaak niet de juiste voorzieningen zijn. En in ons koude kikkerlandje is het met een plotselinge regenbui niet ideaal als je midden in een prachtige afscheidsceremonie aan het strand zit. ... Lees verder

HOLLAND PUBLISHERS

Een interview in de Rental & Buyers Guide van Holland Publishers met Femke Terra waarin ze verteld over het ontstaan, de faciliteiten en de werking van het TerraPaviljoen.

GREATER VENUES

Hoe ziet de ideale locatie van locatiehouders eruit en welke tendens zien zij in de markt? Locatiehouder Femke Terra laat zich horen!

HOLLAND PUBLISHERS

In Suppliers to Exhibitions and Events van Holland Publishers verteld Femke Terra waarom het TerraPaviljoen een unieke, onderscheidende en besparende oplossing is als beursstand.

TERRAPAVILJOEN

Mobiel paviljoen voor bijna elke droomlocatie

_TERRAPAVILJOEN

Mobiel paviljoen voor bijna elke droomlocatie

_
DISCOVER BENELUX MAGAZINE

Lees het TerraPaviljoen artikel in het Discover Benelux magazine: issuu.com/discoverbenelux

HET TERRAPAVILJOEN OP DE MASTERS OF LXRY

11 t/m 15 december 2014 stond TerraPaviljoen in Amsterdam op de Lxry beurs. Kijk voor meer informatie op lxry.nl