GREATER VENUES: 5 mobiele evenementenlocaties: ontdek echte vrijheid!

De moderne mens houdt ervan om nieuwe plekken te ontdekken. We reizen de hele aardbol over en in de nabije toekomst waarschijnlijk ook steeds vaker daarbuiten. We overnachten in bijzondere boutique hotels of slapen via Airbnb in de huizen van volstrekte vreemden; we kopen onze spullen in pop-up winkels, op de gekste tijdelijke plekken. En dat is allemaal ook weer niet zo vreemd, want hoewel wij mensen in de loop der eeuwen waarde zijn gaan hechten aan een vast dak boven ons hoofd, waren onze verre, verre voorouders nomaden die rondtrokken van plek naar plek. Herontdek die vrijheid in deze vijf mobiele evenementenlocaties! ... Lees verder

De 3FM studio in TerraPaviljoen voor Noorderslag 2018

Ook dit jaar werd TerraPaviljoen weer ingezet voor Eurosonic Noorderslag 2018. Vanuit het paviljoen heeft 3FM uitgezonden en hebben diverse artiesten live opgetreden.

TerraPaviljoen op Festivak 2017

Kom op 15 & 16 november tijdens Festivak 2017 een bezoekje brengen aan TerraPaviljoen, de blikvanger van elk event. Luxe uitgevoerd en ruim genoeg voor 80 gasten. TerraPaviljoen beschikt over een bar met koeling, open haard, climate control, ruime keuken, eigen toiletgroep, professionele apparatuur en een prachtig dakterras. Dit alles mobiel en in twee uur opgebouwd! TerraPaviljoen is inzetbaar in binnen- en buitenland, in alle jaargetijden. Vraag op Festivak naar onze brochure en speciale december-aanbieding zodat u er straks warm bij zit. U bent welkom bij TerraPaviljoen, standnummer 51.


Mobiele trouwlocatie: vier jouw droombruiloft waar je maar wilt!

Hoe geweldig zou het zijn als je overal kunt trouwen waar je wilt? Zonder dat je aan een locatie gebonden zit! Stel je voor dat je heel 'free spirit' met een vouwwagen ergens naar toe kunt rijden en daar je wedding camp opslaat? In een bos, op het strand of bovenop het gebouw van een hotel. Dat klinkt toch amazeballs? ... Lees verder

Een unieke locatie op wielen voor een mooi afscheid

Tegenwoordig ben je veel vrijer in de keuze voor de uitvaartlocatie; buiten op de hei, aan het strand, midden in de bossen of op een specifieke plek waar je mooie herinneringen aan hebt. Dat klinkt natuurlijk heel erg mooi, maar het enige ‘probleempje' waar je tegenaan kan lopen is dat er vaak niet de juiste voorzieningen zijn. En in ons koude kikkerlandje is het met een plotselinge regenbui niet ideaal als je midden in een prachtige afscheidsceremonie aan het strand zit. ... Lees verder

HOLLAND PUBLISHERS

Een interview in de Rental & Buyers Guide van Holland Publishers met Femke Terra waarin ze verteld over het ontstaan, de faciliteiten en de werking van het TerraPaviljoen.

GREATER VENUES

Hoe ziet de ideale locatie van locatiehouders eruit en welke tendens zien zij in de markt? Locatiehouder Femke Terra laat zich horen!

HOLLAND PUBLISHERS

In Suppliers to Exhibitions and Events van Holland Publishers verteld Femke Terra waarom het TerraPaviljoen een unieke, onderscheidende en besparende oplossing is als beursstand.

TERRAPAVILJOEN

Mobiel paviljoen voor bijna elke droomlocatie

_TERRAPAVILJOEN

Mobiel paviljoen voor bijna elke droomlocatie

_
DISCOVER BENELUX MAGAZINE

Lees het TerraPaviljoen artikel in het Discover Benelux magazine: issuu.com/discoverbenelux

HET TERRAPAVILJOEN OP DE MASTERS OF LXRY

11 t/m 15 december 2014 stond TerraPaviljoen in Amsterdam op de Lxry beurs. Kijk voor meer informatie op lxry.nl